Article

VIII. Egyetemi Sport- és Egészségnap

Tisztelt Leendő Partnerünk!

Ezúton szeretném figyelmükbe ajánlani a 2013. szeptember 25-én az SZTE SZTE SPORTKÖZPONTBAN, az Ifjúsági Egészségnap Programsorozat keretein belül megrendezésre kerülő X. Egyetemi Sport és egészségnapot.
 
RÉSZVÉTELI LEHETŐSÉGEK TÁMOGATÓKNAK

Kiemelt támogató
Jelentős anyagi támogatás fejében a rendezvénnyel kapcsolatban jelentős média megjelenést és testreszabott marketing programot biztosítunk. 
 
Támogató 
Anyagi támogatásért és kapcsolódó szolgáltatásokért cserébe, jelentős média megjelenést, egyedülálló marketing eszközöket, és szektoron belüli kizárólagosságot biztosítunk. 
 
Szponzor 
Anyagi támogatásért és kapcsolódó szolgáltatásokért cserébe megjelenést, illetve szektoron belüli kizárólagosságot biztosítunk. 
 
Ajándék Szponzor 
Szolgáltatásokért cserébe megjelenést, illetve szektoron belüli kizárólagosságot biztosítunk. Amennyiben érdekli önöket a szponzorálás lehetősége, kérem jelezzék felénk és tájékoztatást nyújtok a konkrét részvételi lehetőségekről.

RÖVIDEN A PROGRAMSOROZATRÓL
Az Ifjúsági Egészségnap Programsorozat- amely öt éve indult útjára - célja, hogy a fejlesszük a célcsoport (18-28 éves korosztály, elsődlegesen a felsőoktatásban tanuló hallgatók) egészségmagatartását, bemutassuk számukra az egészséges életmódra nevelés metodikáját és módszereit, amit kapcsolva mozgásos és sportprogramokhoz a résztvevők gyakorlati és elméleti tapasztalatokkal élményszerűen kipróbálhatnak és elsajátíthatnak.
Az Ifjúsági Egészségnap Programsorozat legtöbb szegedi egyetemistát és fiatalt megmozgató tanévkezdő programja a X. Egyetemi Egészség és Sportnap. Az Programsorozat szellemében az eseményen idén is kiemelt hangsúlyt kap a sport és szabadtéri tevékenységek által történő nevelés és szemléltetés, ahol az egészséges életmód programok mellet a résztvevők a számukra a legszimpatikusabb és legnépszerűbb programokon keresztül a helyzetfelismerő, megoldó képesség és segítőképesség kompetenciákat sajátíthatják el.

Kiajánló letöltése (PDF)